top of page

AFF Képzés

(Gyorsított Szabadeső Kiképzés)

Álmodtál már a szabadeséssel? Vágytál már a felhők fölé? Készen állsz egy kis izgalomra?

Cégünk, a világ legtöbb országában elterjedt, mindenhol hatékonyan alkalmazott, legkorszerűbb módszerrel, a gyorsított szabadeső kiképzéssel (AFF-Accelerated Free Fall) segít, hogy álmaid valóra váltsad! Ha úgy érzed, megvan a megfelelő elszántság benned, és ejtőernyős szeretnél lenni, jelentkezz bátran, segítünk! Tapasztalt oktatóink segítségével akár 1 hét alatt ejtőernyős lehet belőled!

 

Első lépéséként részt kell venni egy ejtőernyős orvosi vizsgálaton a Sportkórházban (www.sportkorhaz.hu - 1123 Budapest, Alkotás út 48.) vagy a Merényi Gusztáv Kórházban (1090 Gyáli út 17-19.), ahol alapvető vizsgálatokkal igazolják, hogy egészségügyileg alkalmas vagy az ugrásra. A vizsgálat díja kb. 18.000.Ft, amit a helyszínen kell kiegyenlíteni. A vizsgálathoz előzetes időpont egyeztetés szükséges. Segítségért hívj minket vagy közvetlen a kórházakat.
 

A tanfolyam 2 vagy 3 alkalmas elméleti foglakozással kezdődik, (alkalmanként kb. 3-4 óra) ami után 9 ugrási szintet kell teljesíteni, különböző gyakorlatokkal, feladatokkal a levegőben. Már az első ugrási szint 3500-4000 méteres magasságból történik, kb. 45-50 másodperces szabadeséssel, 2 oktató segítségével, akik végig melletted vannak, fognak téged és ügyelnek a feladatok helyes és biztonságos végrehajtására. Amennyiben az ugrási szint feladatát nem sikerül teljesíteni, ismétlő ugrást kell végrehajtani, (saját költségen) hogy megfelelő légbiztonsággal rendelkezz és biztonságosan továbbléphess a bonyolultabb feladatot kívánó következő szintekre. A 9 szint és a vizsgafeladatok teljesítésekor alapfokú jogosítást kaphatsz, amivel önálló ugrásokat lehet végrehajtani, Egyesületünk oktatóinak felügyelete mellett.

Tanfolyamokat az érdeklődők igényeihez alakítva indítunk tavasztól őszig kb. 3-4 hetente. Külön igény esetén, télen is szervezünk tanfolyamot és az ugrásokat külföldön, melegebb helyszíneken tudjuk végrehajtani. Egyszerre maximum 10 fővel foglalkozunk, hogy maximális figyelmet tudjunk fordítani a képzés személyes jellegére és minőségére. A tanfolyam ára: 350.000.Ft, amely tartalmazza a 9 ugrási szintet, az elméleti képzést, 2x4 perc szélcsatorna repülést, a vizsgákat, a tanfolyam idejére a szükséges felszerelés bérleti díját, illetve a kezdéshez szükséges papírokat, dokumentumokat.

Jelentkezés és információ:
Email: verebesgabi@mbse.hu
Telefonon: Verebes Gábor +36 70 272-0183

bottom of page