top of page

TANDEMUGRÁS

Dübörög az adrenalin, forr a vér, emelkedik a repülőgép.... Közeledünk az ugrási magassághoz - 4000 méter! Állj fel, hogy a tandem pilótád felcsatolhasson magára. Kész. A hevederek szorosak, érzed a feszültséget. Még szerencse! A repülőgép pilótája jelt ad. Kinyílik a gép ajtaja,alig kapsz levegőt az izgalomtól. A szóló ugrók hagyják el először a gépet. Alig hiszel a szemednek! Ennyi őrület egy rakáson! Hisz most még úgy gondolod, hogy ép gépből ép ésszel senki nem ugrik ki. TÉVEDSZ! Már alig vannak előtted. Lassan lépdelsz a tandempilótáddal a hátadon a gépajtó felé. Nincs visszaút! UGRANI KELL! Mert UGRANI JÓ! És már kint is vagy... Gyorsulsz 200km/h sebességre... A látvány, az érzés leírhatatlan.... 

Verebes Gábor - Tandempilóta

 

17 éve az ejtőernyőzés az életem. Több mint 3000 ugrást tudhatok a hátam mögött, számos nemzetközi versenyen vettem részt kimagasló eredménnyel. A Magyar Bázisugró és Ejtőernyős Egyesület egyik alapítójaként vezető oktató vagyok az hazai Gyorsított Szabadeső  Képzésnek, azaz az AFF ejtőernyős képzésnek.

Ejtőernyős ugrás formáim:

RW - hason zuhanás, Freefly - fejen, ülve zuhanás, Tandemugrás, AFF oktatás, Wingsuit - szárnyas ruhában történő repülés, Bázisugrás, Szélcsatorna oktatásVárlak szeretettel egy jó kis adrenalin bombára!

Jászai Béla - Tandempilóta

 

Feltöltés alatt...

bottom of page