top of page

Gyakori Kérdések 

Kérdéseid maradtak? Mielőtt írnál vagy telefonálnál, nézd meg hátha itt megkapod a válaszokat. De ha mégsem, akkor természetesen írj, hívj nyugodtan bennünket!

e-mail: info@skyward.hu

tel: +36 30 210 13 16

01

Milyen öltözékben kell érkezni a lebegésre?

A legjobb ha kényelmes, laza ruhában érkezel, tornacipőben, vagy legalább tornacipőt hozz magaddal. A ruhádra fel kell majd venned egy bő overált, így nyugodtan tudsz alá rétegesen felöltözni. Sál vagy kapucnis felső nem a legszerencsésebb, lehetőség szerint ezeket kerüld. A repülés maga fárasztó lesz, számíthatsz arra hogy leizzadsz alatta, így érdemes váltó pólót hoznod.

02

03

04

05

Mennyi ideig tart a program?

Maga a repülés egy bázis csomag esetén 4 perc (2x2 perces bontásban) de a program maga 30-45 perces, hiszen a repülés előtt egy 10-15 perces felkészítés keretén belül megtanítunk Téged a levegőben való mozgásra, kézjelekkel való kommunikációra, a helyes testtartásra. Mindezek után szükség van egy 5-6 perces bemelegítésre, hiszen sportról beszélünk és akármennyire hihetetlen is az hogy 4 perc alatt el fogsz fáradni, garantáljuk ettől a 4 perctől még izomlázad is lesz. Ezek után következik a repülés majd a rólad készült film kimásolása.

Van-e lehetőség nyitvatartási időn kívül is repülni?
 

Igen, van lehetőség nyitva tartáson túl FELÁR NÉLKÜL repülni, abban az esetben ha minimum 5 fő érkezik repülni. Időpont egyeztetés szükséges. 

Éjszakai repülés esetén minimum 5 fő repülése esetén 15.000,- Ft rendkívüli készültségi díjat számítunk fel!

Van-e komoly veszélye a szabadesés szimulátorban történő repülésnek?

A szimulátor 3 biztonsági fokozattal van ellátva. 1 fő kezeli a szélsebességet, könnyebb súlyú emberek esetén kisebb szelet ad, így nem történhet meg az hogy valakit kilövünk az űrbe. A széltér körül felfújt szivacs adja azt a biztonságot, hogyha valaki lecsúszik a szélről repülés közben, akkor ezen a puha szivacson landol. A széltérben továbbá 1 vagy 2 széltér oktató mindig jelen van aki segít neked a repülésben és vigyáz a biztonságodra!

Van-e ajándék utalvány vásárlására lehetőség?

Igen, van! Az "Árak" menü alatt találod az "Ajándékba" menü pontot ahol bővebben tájékozódhatsz az ajándék utalványok, kuponok felől!

bottom of page