top of page

Megnyitottunk

2012.10.17. 

Több mint 3 éves fejlesztői és kutatói munka után végre a hazai nagyközönség számára is elérhetővé vált  a vertikális  szélcsatorna. Ez a szerkezet a szabadesés szimulálásra lett kifejlesztve, mely segítségével 100 kg-ig  5 éves kortól bárki kipróbálhatja milyen is a zuhanás, a lebegés élménye. Az érzés 100% valósághű az ejtőernyős zuhanással, azaz mintha kivetnénk magunkat egy repülőgépből és hason zuhannánk a föld felé.

Hivatalos megnyitónkon részt vettek olimpikonjaink és az RTL Klub pár neves képviselője is, akik nagy örömüket lelték a lebegésben!

Antal Timi lebegéssel vezeti le feszültségét

2012.10.27.

 

Az X Faktor-s mentor Malek Miklós pártfogoltjának szeretett volna segíteni, mert Timi minden fellépés előtt teli van feszültséggel. Így jutott arra, hogy egy lebegés 200km/h sebességű szélen, kellőképpen eltereli a lány figyelmét és segít neki a feszültség oldásban. Mikinek igaza lett. Timi sikítozva repült a szele szárnyán és a szombati versenyre már teljesen felszabadultan érkezett. Tovább is jutott!Ha kíváncsi vagy Antal Timi repülésére nézd meg őt az RTL Klub oldalán a 4. részben itt:

Antal Timi felszabadul

Flour Tomi szánalmasan elmenekült

2012.12.23.

 

Flour Tomi Szuperhősként akarta a világot megmenteni a "Világvége" pánik miatt. Ezért úgy gondolta, hogy repülésből órákat vesz a SKYWARD szélcsatornában. De ahogy a "leendő" szuperhősünk a szélbe vetette magát, azonnal bepánikolt  és futva menekült le a szimulátorról. :D Hát ha tényleg eljött volna a Világvége, Flour Tomi nem sokat tudott volna tenni ellene!Flour Tomi a TV2 Aktív műsorában beszél szánalmas szerepléséről. Ha kíváncsi vagy a részletekre, itt megnézheted: Szuperhős Flour Tomi megmenti a világot!?

Hírek

bottom of page